Strandonckstraat 5 - 2800 Mechelen
Tel.: 015 70 92 56
Contacteer ons!
Ik zorg voor uw elektriciteit in een handomdraai.

Professioneel uw elektriciteit leggen of vernieuwen.

Wenst u een solide elektriciteitsnetwerk voor uw nieuwbouw? Wilt u dat uw elektriciteit duurzaam gerenoveerd wordt? Verwacht u bovendien een budgetvriendelijke prijs voor een compleet pakket? Laat mij dan uw elektriciteit leggen of vernieuwen regio Mechelen!

All-in service tegen competitieve prijs 

Als u een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk wenst, zorg ik voor alle nodige bedradingen en leidingen. Ook schakelaars, spots of stopcontacten worden geplaatst waar nodig. Ik garandeer daarbij steeds een competitieve en transparante prijs volgens de afgesproken offerte.

Bij het vernieuwen van uw elektriciteit kom ik zo snel mogelijk ter plaatse om uw renovatieproject te bespreken. Ik plaats indien nodig een nieuwe elektrische installatie, stopcontacten, spots, een betere zekeringskast… noem maar op. Dankzij mijn jarenlange ervaring garandeer ik u een snelle en secure service.

Naast het leggen en vernieuwen van elektriciteit, kan u me inschakelen voor algemene elektriciteitswerken, zoals:

  • Herstellingen
  • Parlofonie
  • Camerabewaking

Professioneel advies 

Wilt u zeker zijn van een doordacht elektriciteitsnetwerk? Dan kan u steeds rekenen op mijn professioneel advies. Ik blijf continu op de hoogte van de nieuwste trends via vakbeurzen en bijscholingen.

Overtuigd? Contacteer me dan meteen voor uw vrijblijvende offerte op maat!

Clikc+