Strandonckstraat 5 - 2800 Mechelen
Tel.: 015 70 92 56
Contacteer ons!
Reken dag en nacht op snelle en secure elektriciteitsreparaties

Uw herstelling door een van de snelste elektriciens.

Werkt uw verlichting niet naar behoren? Bent u dringend op zoek naar een partner voor herstellingen aan uw elektriciteitsnetwerk? Verwacht u een vlotte service tegen een betaalbare prijs? Doe dan een beroep op een van de snelste elektriciens uit Mechelen!

Continu bereikbaar

U kan me 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereiken voor uw herstellingen in een straal van 25 km rond Mechelen. Ik behandel uw aanvraag zowel telefonisch als via e-mail of het contactformulier op deze website.

Bij dringende gevallen rekent u steeds op mijn snelle depannagedienst. Maar ook bij andere reparaties verzeker ik u een vlotte dienstverlening. Ik kom zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Dankzij mijn jarenlange scholing en ervaring vind ik een duurzame oplossing voor elk elektrisch probleem, waardoor ik me onderscheid van andere elektriciens.

Kwalitatief materiaal verzekerd 

Voor uw herstellingen hanteer ik steeds recent en kwalitatief gereedschap. Op die manier garandeer ik een veilige werkwijze met een duurzaam resultaat. Bij onverhoopte problemen kan u steeds rekenen op een correcte garantie volgens de Europese richtlijnen.

Contacteer me meteen als u me nodig heeft voor uw herstelling op maat.

Clikc+